| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
Mar 28 2008, 09:43 AM
|
|
![]() Administrator Grup: Root Admin İleti: 383 Katılım: 26-March 08 Üye No: 1 Ruh Halim
|
Knight Online oynuyorsanız ve her yeni patch gelmesinde patch yükleme hatası alıyorsanız bu size işkence gibi gelmeye başlamıştır demek. Yeni patch geldiğinde FTP error yada download.knightonlineworld.com hata mesajı gelmektedir. Bu mesajlar sistemin aşırı yoğun olması nedeni ile gerekli patch dosyalarına ulaşamamanızdan kaynaklanmaktadır. Bunu gidermenin en makul yolu patchi manuel olarak indirmek ve sisteminize yüklemektir. Bu yöntemi size olabildiğince açık olarak anlatıyorum. Gereksiz soru sorulaması için mesaj kapatılmıştır. Lütfen soru sormadan önce alttaki yazıyı iyice ve anlayarak okuyunuz. Herşey açıkca anlatılmıştır. Tüm patchler K2 resmi siteden indirilmektedir. Keyloger ,trojen, worm lagalugası yapmayın. Bize güvenmeyen siteye hiç uğramasada olur. ***************************************** PATCHLERİ MANUEL OLARAK YÜKLEMEK ***************************************** Herşeyi sıra ile anlatıyorum. Eğer aynı anda birden fazla patch gelmiş ise aynı olayı sırası ile her patch için tek tek yapmanzı gerekir. Yapılacak işlemler Winrar programına göre anlatılmıştır. Bilgisayarınızda winrar yüklü değil ise alttaki linkten yükleyiniz. Winzip ile sorun yaşayabilirsiniz. Dosya www.rarlab.com adresinden inmektedir. Trojen, worm, virüs cızırtısı yapacak olanlar güvenmiyorlarsa www.rarlab.com dan indirebilirler. Download Linklerini Görebilmek İçin Giriş Yapın Yada Üye Olun Sıra geldi manuel patch yüklemek için yapılacak işlemlere; * Öncelikle patchi masa üstüne indirin. * Bilgisayarınıda KnightOnlinenin yüklü olduğu Knight Online klasörünü açın. Klasöre nasıl ulaşıcam diyenler için açıklama alttadır. - Masa üstündeki KnightOnline simgesine farenizin sağ tuşu ile tıklayınız. - Açılan pencerede Özellikler e tıklayınız. - Önünüze bir ekran gelecektir Hedef Bul a tıkladığınızda Knight Online klasörüne girmiş olacaksınız. Bu yöntemle yapamadı iseniz. Internet Explorer Açın ve alttaki cümleyi site adresi yerine yazdığınız yere kopyalayın ve entere basın. C:\Program Files\Knight Online * Masa üstüne yüklemiş olduğunuz patchi Knight Online klasörünün içine kopyalayın * Patch dosyasına farenizin sağ tuşu ile tıklayınız. Buraya Çıkart seçeneği ile patchi açın. Gelen patche göre size dosya değişimi sorabilir. Eğer karşınıza dosya değişim ekranı gelir ise Tümüne Evet i seçin. Bu anlatım bilgisayarınızda winrar yüklü olarak yazılmıştır. Yüklü değil ise yükleyiniz. * Girmiş olduğunuz Knight Online klasöründe Server.ini dosyası vardır. Bu dosyayı notepad ile açın. Bu dosyayı bulamıyorum diyenler için. Klasörün içine iyice bakın Adı Server olan uzantısını görmediğiniz bir notepad dosyası vardır. No defteri şeklinde üstünde Çark yad dişli işareti olan. Herhalde artık bilgisyaardan hiç anlamayanda anlamıştır. * Server dosyasında iki yerde eski sürümün numarası vardır. Orayı yüklediğiniz yeni sürüm numarası ile değiştiriniz. Örneğin orada 1517 yazıyor ise ikisinide 1518 yapın. * CTRL+S ile dosyada yaptığınız değişikliği kayıt edin ve Server.ini dosyasını kapatın. * Oyuna Girin. Sadece sisteminizde eksik olanları indirip kurunuz. Sisteminizde yüklü ise indirip kurmanız gereksizdir. ***************************************** SON GELEN KNİGHT ONLİNE 1532 PATCH DOSYASI Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun ***************************************** 1506'DAN 1532'YE KADAR GELEN KNİGHT ONLİNE PATCH DOSYASI Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun ***************************************** FASTLOADİNG (HIZLI YÜKLEME) DOSYASI Bu Mesajdaki Resim Yada Linki Görebilmek İçin Üye Girişi Yapın Yada Sitemize Ücretsiz Üye Olun |
|
|
|
Mar 28 2008, 09:43 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 5 2008, 11:09 AM
|
|
![]() Sen Kimsin Grup: Moderatör İleti: 731 Katılım: 27-March 08 Nereden: heryerınde olablrm Üye No: 267 Ruh Halim
|
süper paylasm tşkler
|
|
|
|
Apr 5 2008, 06:14 PM
|
|
![]() Gelişmiş Üye Grup: Kayıtlı Üye İleti: 684 Katılım: 3-April 08 Nereden: Yönetim Kurulu Üye No: 2,870 Ruh Halim
|
PaYLaŞm İçin TY
AdMin |
|
|
|
Apr 7 2008, 07:44 PM
|
|
|
Yeni Üye Grup: Kayıtlı Üye İleti: 50 Katılım: 27-March 08 Üye No: 271 |
sağul ama ben knight ı bırakdım şu siteye girin de bakın knight dakazanılan paralar nereye gidiyo
Bu
Mesajdaki Resim Yada
Linki Görebilmek İçin
Üye
Girişi Yapın
Yada Sitemize Ücretsiz
Üye Olun
|
|
|
|
Apr 8 2008, 09:22 AM
|
|
![]() Administrator Grup: Root Admin İleti: 383 Katılım: 26-March 08 Üye No: 1 Ruh Halim
|
QUOTE(thecrow006 @ Apr 7 2008, 07:44 PM)
Bu
Mesajdaki Resim Yada
Linki Görebilmek İçin
Üye
Girişi Yapın
Yada Sitemize Ücretsiz
Üye Olun
sağul ama ben knight ı bırakdım şu siteye girin de bakın knight dakazanılan paralar nereye gidiyo
Bu
Mesajdaki Resim Yada
Linki Görebilmek İçin
Üye
Girişi Yapın
Yada Sitemize Ücretsiz
Üye Olun
İçtiğin Coca-Coladaki paralar nereye gidiyor. Yada Türk Malı diye aldığın Profilo vb. firmanın ürünlerinden gelen para nerfeye gidiyor. Hiç sorguladınmı. Şu an KO yu bırak Türkiyedkei Türk firması olarak bildiğin pek çok firma Türk Yahudilerine ait. Senin kendi malım diye aldığın ürünlerin parasıda o tarafa gidiyor. Ne yazık ki..... |
|
|
|
Apr 9 2008, 04:56 PM
|
|
![]() Sen Kimsin Grup: Moderatör İleti: 731 Katılım: 27-March 08 Nereden: heryerınde olablrm Üye No: 267 Ruh Halim
|
paylasm için tşkler
|
|
|
|
Apr 20 2008, 02:01 PM
|
|
|
Yeni Üye Grup: Kayıtlı Üye İleti: 11 Katılım: 20-April 08 Üye No: 9,085 |
TEŞEKKÜRLER
|
|
|
|
Apr 20 2008, 02:14 PM
|
|
|
Lord Woldemord Grup: Kayıtlı Üye İleti: 924 Katılım: 3-April 08 Nereden: Ütopya Üye No: 2,594 |
QUOTE(ReproduceR @ Apr 8 2008, 12:22 PM)
Bu
Mesajdaki Resim Yada
Linki Görebilmek İçin
Üye
Girişi Yapın
Yada Sitemize Ücretsiz
Üye Olun
İçtiğin Coca-Coladaki paralar nereye gidiyor. Yada Türk Malı diye aldığın Profilo vb. firmanın ürünlerinden gelen para nerfeye gidiyor. Hiç sorguladınmı. Şu an KO yu bırak Türkiyedkei Türk firması olarak bildiğin pek çok firma Türk Yahudilerine ait. Senin kendi malım diye aldığın ürünlerin parasıda o tarafa gidiyor. Ne yazık ki..... ewet Türkiye'de doğru dürüst firmalar yok denecek kadar az ben bi ülker i biliyom ama oda belki yabancıdır |
|
|
|
Apr 22 2008, 04:01 PM
|
|
|
Yeni Üye Grup: Kayıtlı Üye İleti: 1 Katılım: 22-April 08 Üye No: 9,585 |
admin sana bişi sorcam ben oyunu yükledin sonra auto patchi calıstırıyom sonra bu patch dolduruyo 1526 yı hiç doldurmuyo sonra 1525den direk 1527e geçiyo 1527 bitincede hemen extrack failed diyo bunu nasıl yapcaz
|
|
|
|
Apr 22 2008, 04:04 PM
|
|
|
Aktif Üye Grup: Kayıtlı Üye İleti: 242 Katılım: 18-April 08 Üye No: 8,543 |
paylasm için tşkler
|
|
|
|
Apr 24 2008, 06:29 AM
|
|
|
Yeni Üye Grup: Kayıtlı Üye İleti: 2 Katılım: 20-April 08 Üye No: 9,031 |
arkadaslar artık millet hep hacked olmus gecen beramustaki charımla oynarken biri bana trade atıp yeni cıkan bayraktan koydu ve verdi sonra adam önümdeyken cıktı sonra dc oldum denedim hep adam giriyodu sonra adam şifremi unuttumdan msn mi patlatmıs charda gitti msnde biri artık şu hacker programları kalksın
|
|
|
|
Apr 26 2008, 05:20 PM
|
|
|
Yeni Üye Grup: Kayıtlı Üye İleti: 1 Katılım: 26-April 08 Üye No: 11,005 |
Ya Benm ftp ye girmiyor hata veriyor kardeş birisi burdan indirdiği patchi uploadlasın burayaa koysun bea cok zor bişi deelki bea benim girmiyor ftp ye zshare'yi kullanabilirsiniz patchi upload için Knight OnLine 1527 Patch Yapana +Rap
|
|
|
|
May 4 2008, 07:51 AM
|
|
|
Yeni Üye Grup: Kayıtlı Üye İleti: 2 Katılım: 22-April 08 Üye No: 9,768 |
QUOTE(laheya3 @ Apr 22 2008, 05:01 PM)
Bu
Mesajdaki Resim Yada
Linki Görebilmek İçin
Üye
Girişi Yapın
Yada Sitemize Ücretsiz
Üye Olun
admin sana bişi sorcam ben oyunu yükledin sonra auto patchi calıstırıyom sonra bu patch dolduruyo 1526 yı hiç doldurmuyo sonra 1525den direk 1527e geçiyo 1527 bitincede hemen extrack failed diyo bunu nasıl yapcaz Evet Arkadaslar bendede aynı sorun war yaw lütfen bi çare bulun.1 aydır giremiyorum knighta.en güvenilir sitesiniz ama bana neden cevap yazmıyorsunuz ? lütfennn cevap yazın yaw cok acil bekliyorum herkesten. gercekten bilenler yazsın . dogru cevap yollayana +rep lerimi yollarım... |
|
|
|
May 5 2008, 03:25 PM
|
|
|
Yeni Üye Grup: Kayıtlı Üye İleti: 11 Katılım: 5-May 08 Üye No: 13,520 |
QUOTE(thecrow006 @ Apr 7 2008, 07:44 PM)
Bu
Mesajdaki Resim Yada
Linki Görebilmek İçin
Üye
Girişi Yapın
Yada Sitemize Ücretsiz
Üye Olun
Bu
Mesajdaki Resim Yada
Linki Görebilmek İçin
Üye
Girişi Yapın
Yada Sitemize Ücretsiz
Üye Olun
knight online cevap yaz bir daha bak sen ok kardeşim |
|
|
|
May 5 2008, 03:27 PM
|
|
|
Lord Woldemord Grup: Kayıtlı Üye İleti: 924 Katılım: 3-April 08 Nereden: Ütopya Üye No: 2,594 |
QUOTE(ozturk07 @ May 5 2008, 06:25 PM)
Bu
Mesajdaki Resim Yada
Linki Görebilmek İçin
Üye
Girişi Yapın
Yada Sitemize Ücretsiz
Üye Olun
knight online cevap yaz bir daha bak sen ok kardeşim aynen onların hepsi birer hurafe |
|
|
|
May 5 2008, 03:46 PM
|
|
![]() Süper Aktif Üye Grup: Moderatör İleti: 1,403 Katılım: 27-March 08 Nereden: mönitörün başından Üye No: 110 Ruh Halim
|
QUOTE(Ghost @ May 5 2008, 04:27 PM)
Bu
Mesajdaki Resim Yada
Linki Görebilmek İçin
Üye
Girişi Yapın
Yada Sitemize Ücretsiz
Üye Olun
aynen onların hepsi birer hurafe haklsıın |
|
|